Kennismaken met de kracht van OBM? Ontdek het in een Awareness Sessie bij u op locatie!

Steeds meer organisaties ziet het nut en de noodzaak van meer kennis over gedrag en gedragsverandering van medewerkers. Er is onder professionals een groeiende behoefte aan praktische handvatten en vaardigheden die geschikt zijn voor de werkvloer en de dagelijkse praktijk. Niet voor niets werken veel directeuren en managers graag met deze aanpak. Het stelt hen immers in staat stelt verandering van gedrag te koppelen aan strategische doelen en meetbare prestatieverbetering.

Nieuwsgierig wat deze effectieve aanpak voor u en uw organisatie kan betekenen? In een 1,5 uur durende Awareness Sessie OBM ontdek u:

  • De 3 valkuilen van gedragsbeinvloeding waardoor gewenste veranderingen uitblijven;

  • Waarom medewerkers doen wat ze doen. Of niet doen wat ze wel zouden moeten doen;

  • Welke beinvloedingsstrategieen er zijn en welk effect deze hebben;

  • Hoe je organisatiedoelstellingen operationaliseert (naar concreet gedrag van medewerkers) en waarom dit zo belangrijk is;

  • Hoe het praktische en onderbouwde stappenplan van OBM jouw organisatie kan helpen met een blijvende en positieve gedragsverandering!

Vraag vandaag nog een Awareness Sessie OBM aan voor uw organisatie. In 1,5 uur tijd gegarandeerd nieuwe inzichten, 'eyeopeners', inspiratie, praktische handvatten en een boost voor de motivatie om met dit uitdagende thema aan de slag te gaan op de werkvloer. Na deze kostenloze en vrijblijvende sessie is gedrag voor u namelijk niet meer abstract en ingewikkeld, maar de sleutel tot groei naar een excellente organisatie. Met minder druk en meer plezier!

Aanvragen Awareness Sessie OBM