Opleidingen in Organizational Behavior Management (OBM)

Executive Education: De postgraduate opleidingen OBM

Als geaccrediteerd Trainingspartner van het Aubrey Daniels Research Institute for Behavior Analysis van de Vrije Universiteit Amsterdam zijn wij in licentie bevoegd de post-graduate opleidingsprogramma's te verzorgen op het gebied van Organizational Behavior Management, de wetenschap van de gedragsanalyse in de context van organisaties. Deze programma's zijn uniek in Nederland en geven jou de kans om je op universitair niveau te bekwamen en te certificeren in de meest effectieve wetenschap binnen de bedrijfskunde. Start je met een stevige theoretische basis of ga je direct aan de slag met je eigen vraagstuk? Ontdek wat bij jou past!

Certified OBM Foundation

Waarom doen mensen wat ze doen? Hoe ga ik om met ongewenst gedrag? Hoe analyseer ik gedrag? En hoe kan ik dit effectief beinvloeden?

De opleiding OBM Foundation geeft je de theoretische kennis in gedrag en gedragsverandering in een 3-daagse training met veel interactie, herkenbare praktijkvoorbeelden en als afsluiting het schriftelijk examen. Bij voldoende resultaat ontvang je direct het certificaat Certified OBM Foundation van de Vrije Universiteit Amsterdam.

Certified OBM Practitioner

Wil je graag direct aan de slag met het aanpakken van jouw gedrags- of prestatievraagstuk? Dan is de opleiding tot Certified OBM Practitioner zeker wat voor jou!

Leer hoe je de gedragsanalyse toepast in jouw eigen organisatie en ontdek dat je prestaties meetbaar kunt verbeteren. Je gaat zelf in de praktijk een gedragsinterventie ontwerpen en uitvoeren. Misschien heb je al een vraagstuk in gedachten! Ben jij straks VU University Certified OBM Practitioner?

Onze andere OBM programma' s

Naast de postgraduate opleidingen OBM bieden wij via onze OBM Academy ook andere programma's aan waarbij gedrag een centrale plaats inneemt. Volg bijvoorbeeld de Certified OBM Foundation met certificering van APMG International (zonder vereiste vooropleiding), boek een inspirerend en interactieve workshop OBM of ga in hoog tempo door de wetenschap van succes met de OBM in 1 dag training.

Wellicht duik je liever in de wereld van cultuurverandering met onze opleiding Cultuurverandering of wil je verspilling op Lean leiderschap elimineren met de masterclass Behavioral LEAN. Al deze programma's zijn krachtig en van hoge kwaliteit zodat je optimaal profiteert van jouw investering. Onze kracht is dat wij altijd streven naar de meest optimale aansluiting met uw behoefte en dagelijkse praktijk. Ontdek meer op onze OBM Academy!