Opleidingen in Organizational Behavior Management (OBM)

Certified OBM Foundation

Waarom doen mensen wat ze doen? Hoe ga ik om met ongewenst gedrag? Hoe analyseer ik gedrag? En hoe kan ik dit effectief beinvloeden?

De opleiding OBM Foundation geeft je de theoretische kennis in gedrag en gedragsverandering in een 3-daagse training met veel interactie, herkenbare praktijkvoorbeelden en als afsluiting het schriftelijk examen. Bij voldoende resultaat ontvang je direct het Certified OBM Foundation certificaat. 

Certified OBM Practitioner

Wil je graag direct aan de slag met het aanpakken van jouw gedrags- of prestatievraagstuk? Dan is de opleiding tot Certified OBM Practitioner zeker wat voor jou!

Leer hoe je de gedragsanalyse toepast in jouw eigen organisatie en ontdek dat je prestaties meetbaar kunt verbeteren. Je gaat zelf in de praktijk een gedragsinterventie ontwerpen en uitvoeren. Misschien heb je al een vraagstuk in gedachten! Ben jij straks Certified OBM Practitioner?

 

Onze andere OBM programma' s

Naast de Certified opleidingen OBM bieden wij via onze OBM Academy ook andere programma's aan waarbij gedrag een centrale plaats inneemt. Volg bijvoorbeeld de Certified OBM Foundation met certificering van APMG International (zonder vereiste vooropleiding), boek een inspirerend en interactieve workshop OBM of ga in hoog tempo door de wetenschap van succes met de OBM in 1 dag training.

Wellicht duik je liever in de wereld van cultuurverandering met onze opleiding Cultuurverandering of wil je verspilling op Lean leiderschap elimineren met de masterclass Behavioral LEAN. Al deze programma's zijn krachtig en van hoge kwaliteit zodat je optimaal profiteert van jouw investering. Onze kracht is dat wij altijd streven naar de meest optimale aansluiting met de persoonlijke behoefte en dagelijkse praktijk. Ontdek meer op onze OBM Academy!