Certified Organizational Behavior Management Practitioner

"Eindelijk een goed onderbouwde aanpak om gedrag positief te beïnvloeden en prestaties te verbeteren."

De beste opleiding in gedragsverandering met universitaire certificering

Alle prestaties op de werkvloer komen tot stand door het gedrag van medewerkers – wat ze zeggen en doen. Of het nu gaat om operational excellence en continu verbeteren, veiligheid, cultuur, kwaliteit, samenwerking, innovatie, sales of klantenservice; gedrag is altijd een bepalende factor.

Organizational Behavior Management is een wetenschappelijk bewezen aanpak om gedrag van medewerkers positief te beïnvloeden om tot een prestatieverbetering te komen.

Met de postgraduate opleiding Certified OBM Practitioner leer je hoe je op een ontspannen en onderbouwde manier werkplezier en werkprestaties duurzaam kunt verbeteren!

Ben jij straks VU University Certified OBM Practitioner?

Wat ga je leren?

  • Toepassen van de gedragsanalyse (specificeren, analyseren, beinvloeden) in jouw eigen organisatie;  
  • Koppelen van wetenschappelijke gedragsprincipes aan bedrijfskundige elementen (businesscase, kosten/baten, doelstellingen, kpi's)
  • Toepassen van wetenschappelijk OBM-protocol > bedrijfskundig stappenplan voor gedragsverandering en prestatieverbetering.

Na afloop van de opleiding ben je in staat om zelfstandig een prestatieverbeterplan (PVP) te maken en om een interventie te doen in de praktijk. Bijvoorbeeld als consultant bij een van jouw relaties of als leidinggevende in jouw eigen organisatie. Zo kun je helpen organisatievraagstukken veel sneller op te lossen en prestaties aanzienlijk te verbeteren.

Gratis workshop

Kennismaken met OBM?

Doe dan mee met een gratis (online) workshop. Inspirerend, interactief en direct toepasbaar in de praktijk.