David Polinder deelt kennis van gedragsanalyse op het NVVK-veiligheidscongres 2019

Op 13 en 14 maart aanstaande staat de wereld van de veiligheidskunde weer volop in de spotlights tijdens het NVVK-veiligheidscongres 2019. Het NVVK-congres is het grootste congres op dit vakgebied in Nederland waar honderden professionals kennis en ervaringen uitwisselen en waar de nieuwste ontwikkelingen en perspectieven gedeeld worden. Het thema van het congres is: ‘2025, Wat ga ik anders doen?’

Denken, dromen en doen

Tijdens het 2-daagse congres kun je inzichten, vaardigheden, bevindingen, toepassingen, dagdromen, enzovoort kwijt tijdens diverse denk-, doe- en droomsessies. Naast deze sessies zijn er natuurlijk de plenaire sessies met boeiende sprekers met leerzame verhalen. Doel van het congres is dan ook om samen te kunnen anticiperen op de continue veranderingen in de wereld. Wat moet de veiligheidskundige in de nabije toekomst weten en begrijpen om een waardevolle speler te zijn en te blijven in dit omvangrijke en almaar complexer wordende veld?

Leren van de wetenschap van de gedragsanalyse

David Polinder zal deelnemers aan de denksessie ‘gedrag en veiligheid’ een inkijk geven in de wetenschap van de gedragsanalyse en wat deze wetenschap kan betekenen voor het creëren van blijvende gedragsverandering in de praktijk. Het realiseren van veilig gedrag op de werkvloer blijkt vaak erg lastig en complex te zijn. Pogingen om gedrag te beïnvloeden en te veranderen stranden vaak door verschillende valkuilen en mensen vallen vaak weer terug in oud gedrag.

De toepassing van de gedragsanalyse in organisatiecontext, ook wel bekend als Organizational Behavior Management, biedt organisaties een wetenschappelijk onderbouwde en praktische manier om juist dat gedrag te beïnvloeden dat op de meest effectieve manier leidt tot meer veiligheid op de werkvloer. Met minder druk en meer plezier!

Meer info en aanmelden

Wil je ook graag aanwezig zijn op dit boeiende en uitdagende congres en op de hoogte blijven van alle actuele ontwikkelingen in het vakgebied? Meer informatie over het programma en de mogelijkheid om aan te melden vind je op de congreswebsite.

David Polinder is expert in strategische gedragsverandering en Certified Trainer & Coach for Organizational Behavior Management. Daarnaast is hij als geaccrediteerd trainingspartner verbonden aan het Aubrey Daniels Research Institute for Behavior Analysis van de Vrije Universiteit Amsterdam.
Fri, 15 February