"Leerzame workshop. Met simpele tools een meetbaar beter resultaat bereiken in je onderneming of organisatie.

Hoe haal je meer uit je team en kun je met je team op een hoger plan komen. Zeker een aanrader!"

OBM Workshop

Ontdek de geheimen van gedragsverandering!

60 - 70 % van de verandertrajecten mislukken. Oorzaak? GEDRAG. Pogingen om gedrag te veranderen falen, ondanks de enorme hoeveelheid input die er mee gemoeid is. Waarom is het toch zo lastig om mensen mee te krijgen in verandering? Waarom doen ze niet gewoon wat ik van ze vraag? In de workshop Organizational Behavior Management krijgt u antwoord op deze vragen.

Wilt u graag kennismaken met Organizational Behavior Management en ontdekken welke waarde dit voor u (en uw organisatie) kan hebben? Tijdens de workshop zet u de eerste stappen in de wereld van de wetenschap van de gedragsverandering, de gedragsanalyse, en leert u wat dit kan betekenen voor de praktische aanpak van organisatievraagstukken.

In de workshop

Aan de hand van het uiteenrafelen van een praktijkcase (van deelnemers of van uw organisatie) ontdekt u wat de verschillende valkuilen zijn bij gedragsverandering, waardoor slechts 0,8% van de bestede tijd effectief is. Verder leert u hoe een ABC- gedragsanalyse werkt en welke 4 verschillende strategieën er zijn om gedrag te beïnvloeden. Daarnaast maakt u kennis met het OBM-protocol waarmee gedragsverandering in de praktijk gerealiseerd kan worden. Deze workshop kenmerkt zich door een hoge mate van interactiviteit. Dit draagt bij aan het herkennen van de (geschetste) problemen en vraagstukken, juist ook vanuit de eigen omgeving van u en uw organisatie.

Resultaat

Na het volgen van de workshop OBM:

  • Heb je kennisgemaakt met de basisprincipes van Organizational Behavior Management en de wetenschap van de gedragsanalyse;
  • Weet je waarom mensen doen wat ze doen of waarom juist niet;
  • Kun je de valkuilen en strategieën van gedragsbeïnvloeding herkennen in de praktijk;
  • Ben je al direct beter in staat om effectiever te sturen op gedrag.

Tijdsduur

De workshop OBM duurt ongeveer 2 uur

Interesse in een workshop voor uw eigen organisatie of evenement?

Neem dan contact met ons op via info@viaformance.nl of bel +31629820174.