Training "OBM in 1 dag"

Wanneer u als leidinggevende goed in staat bent gedrag te begrijpen en te beïnvloeden zult u vele malen effectiever kunnen leidinggeven. Daarnaast zult u merken dat prestaties structureel verbeteren en dat het werkplezier van zowel uw medewerkers als uzelf aanzienlijk zal toenemen. Speciaal voor mensen zoals u bieden wij de praktijkgerichte training “OBM in 1 dag” aan. Deze training is gebaseerd op de principes van Organizational Behavior Management (OBM), dé praktische en wetenschappelijk onderbouwde methodiek op het gebied van strategische gedragsverandering.

Resultaat

Na het volgen van deze training zult u merken dat u veel meer kennis hebt over gedrag en gedragsbeïnvloeding dan voorheen. Hierdoor bent u in staat gedragsverandering strategisch in te zetten waardoor uw effectiviteit als leidinggevende structureel zal verbeteren.

Doelgroep

Directeuren, bestuurders, leidinggevenden, veiligheidskundigen, consultants en iedereen die dagelijks te maken heeft met het aansturen van mensen.

Inhoud

Tijdens deze training maakt u kennis met de basisbeginselen van Organizational Behavior Management. U leert meer over de 3 valkuilen die zich voordoen bij gedragsbeïnvloeding en maakt kennis met de 4 verschillende beïnvloedingsstrategieën. Tijdens de training wordt geoefend in de toepassing van de theorie en het OBM- protocol aan de hand van praktijkcases. We doen dit zoveel mogelijk met cases uit uw eigen werkomgeving om de praktijkgerichtheid van de training te waarborgen. De training bestaat uit 2 dagdelen. In dagdeel 1 gaan we in op de theorie van OBM en in dagdeel 2 wordt deze theorie toegepast in de praktijkcases. Om de effectiviteit van deze training zo groot mogelijk te maken heeft het een hoog interactief karakter. Dit draagt er aan bij dat de opgedane kennis nog lang zal bijblijven waardoor u het maximale uit uw investering haalt.

Data en locatie

In overleg te bepalen.

Investering

De kosten voor deze training bedragen €495,- excl. BTW per persoon. Wilt u deze training voor meerdere personen afnemen neem dan contact met ons op. Afhankelijk van de groepsgrootte hanteren wij een ander tarief. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Interesse in deze training?

Neem dan contact met ons op. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@viaformance.nl of door ons te bellen op +(31) 06 29 82 01 74