Workshop OBM bij het Young Consulting Network


Workshop OBM bij het Young Consulting Network

15 februari geven wij een workshop OBM voor het Young Consulting Network. Het YCN is een initiatief van de Raad van OrganisatieAdviesbureaus (ROA). Het doel van het Young Consulting Network (YCN) is het verbinden en samenbrengen van jonge adviseurs. Met elkaar willen zij betekenis geven aan het adviesvak, inspiratie opdoen en uitwisselen van ervaringen faciliteren om zo de professionele ontwikkeling van jonge adviseurs te stimuleren, in het belang van de kwaliteit van het werk en goede uitoefening van het vak.

Workshopcarrousel ‘Consulting Skills en professionele ontwikkeling’

Tijdens het workshopcarrousel zullen verschillende professionals workshops geven die kunnen bijdragen aan de professionele ontwikkeling van consultants. Wij vinden het dan ook ontzettend gaaf dat we op 15 februari 2018 jonge adviseurs van allerlei verschillende organisatieadviesbureaus kennis mogen laten maken met Organizational Behavior Management. Titel van de workshop: ‘Wat kan de wetenschap van gedragsverandering, de gedragsanalyse, betekenen voor de aanpak van organisatievraagstukken?’

Aan de hand van het uiteenrafelen van een praktijkcase ontdekken deelnemers wat de verschillende valkuilen zijn bij pogingen tot gedragsverandering, waardoor slechts 0,8% van de bestede tijd effectief is. Verder wordt behandeld hoe een ABC- gedragsanalyse werkt en welke 4 verschillende strategieën er zijn om gedrag te beïnvloeden.

Veel animo van consultants

Voor het workshopcarrousel was opvallend veel animo, waardoor de limiet voor aanmeldingen al snel was bereikt. Goed om te zien dat zoveel consultants waarde hechten aan het opdoen en delen van kennis en het belangrijk vindt om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen over het altijd dynamische en interessante vak van adviseur. We zien dan ook uit naar deze carrousel en hopen op een interactieve en leerzame workshop OBM voor zowel de deelnemers als onszelf.

Mocht je ook graag eens een workshop OBM willen bijwonen? Op 19 april staat de volgende gepland.

Via onze website kun je je hiervoor aanmelden. Meer info!

Klik hier voor meer informatie over het YCN.

Thu, 18 January