ViaFormance aanwezig op de CO-dagen. Bezoek onze stand of volg onze workshop!

Op 22 en 23 november 2017 staat ViaFormance op de Christelijke Ondernemersdagen in de basiliek in Veenendaal. Deze dagen staan volledig in het teken van ontmoeting tussen ondernemers en andere belangstellenden. Naast onze stand waar allerlei informatie is te krijgen over onze diensten zullen wij een workshop verzorgen over Organizational Behavior Management (OBM) en wat dit voor organisaties kan betekenen.

In deze workshop kunt u kennismaken met de basisbeginselen van OBM. Zo gaan we in op de vraag waarom zoveel verandertrajecten mislopen, optimale prestaties uitblijven en waarom gedragsbeïnvloeding vaak zo weinig effectief is (0,8% van de bestede tijd is effectief). Verder leert u meer over de verschillende beïnvloedingstrategieën. De workshop kenmerkt zich door een hoge mate van interactiviteit. Dit draagt bij aan het herkennen van de (geschetste) problemen en vraagstukken, juist ook vanuit de eigen omgeving van u en uw organisatie. 

In onze stand kunt u terecht voor vragen rondom gedrag- en organisatievraagstukken. Wellicht zijn er zaken in uw organisatie waar u tegenaan loopt en wilt u weten hoe u dit aan kunt pakken of wat wij voor u kunnen betekenen. Of misschien bent u wel geïnteresseerd in onze OBM Training of OBM Practitioner Opleiding. 

Tijdens de CO-dagen dagen zijn er een aantal seminars, worden er diverse workshops georganiseerd, zijn er mini- optredens van muzikanten en kunstenaars en zullen zo’n 50 a 60 bedrijven met een stand aanwezig zijn. Daarnaast is er volop gelegenheid om te netwerken met andere ondernemers, gedurende de dag of bijvoorbeeld tijdens de netwerkborrel of het netwerkbuffet. Er worden minimaal 750 ondernemers verwacht dus interessante mensen genoeg om te ontmoeten. Zie ook http://www.co-dagen.nlTue, 31 October