VU-accreditatie

Als voormalig geaccrediteerd Trainingspartner van ADRIBA-VU, het expertisecentrum voor gedragsverandering in organisaties van de Vrije Universiteit Amsterdam zijn wij voorheen in licentie bevoegd geweest om de post-graduate opleidingsprogramma's Organizational Behavior Management aan te bieden.

ADRIBA-VU heeft de activiteiten voor examinering en certificering in OBM echter per 2022 beeindigd. Hiervoor is internationaal erkende examinering en certificering via onze accreditatiepartner APMG International in de plaats gekomen. 

De certificeringsprogramma's van APMG  worden gebruikt door 80% van de FTSE 100 en meer dan een derde van de Fortune 500 en S&P 500  en hebben een 'proven trackrecord' dat ze betere resultaten opleveren.

Partnership voordelen:

  • Verbinding met een wetenschappelijk onderzoeksinstituut, waardoor een academisch kennisniveau, een hoge mate van kwaliteit en integriteit van de diensten zijn geborgd;

  • Altijd als eerste toegang tot de meest actuele wetenschappelijke bevindingen en onderzoeksresultaten;

  • Contacten met een internationaal netwerk van OBM-vakgenoten, partners, relaties en promovendi in de gedragsanalyse;

  • Uitgebreide mogelijkheden tot het gebruiken en delen van praktijkcases die de wetenschappelijke basis van OBM ondersteunen.

Over ADRIBA-VU

Het Aubrey Daniels Research Institute for Behavior Analysis van de Vrije Universiteit Amsterdam is een wetenschappelijk instituut en expertisecentrum wat zich bezighoudt met de wetenschappelijke verdieping, verbreding en verspreiding van de gedragsanalyse en Organizational Behavior Management (OBM), de wetenschap van gedragsverandering in organisaties. Het is onderdeel van het VU SBE Center for Executive Education. Het brengt in de naam een eerbetoon aan een van de belangrijkste grondleggers van het gebruik van de gedragsanalyse in organisaties, dr. Aubrey Daniels.

Missie

ADRIBA stelt zich ten doel om met behulp van de gedragsanalyse een bijdrage te leveren aan het verhogen van zowel werkplezier als werkprestaties in Europese organisaties. Het ADRIBA is het eerste en enige wetenschappelijk instituut in Europa die opleiding en certificering in OBM aanbiedt.

Wat is de gedragsanalyse?

De gedragsanalyse is een interdisciplinair wetenschapsgebied dat onderzoek doet naar de omgevingsinvloeden die gedrag op systematische wijze beïnvloeden. De gedragsanalyse onderscheidt zich als volgt van andere benaderingen:

  • Gericht op meetbare prestatieverbetering

  • Gebaseerd op bewezen repliceerbare methoden

  • Technologisch

  • Sociaal relevant

  • Gericht op de context

  • Oplossingsgericht