25 mei 2023 - Minimasterclass Behavioral Strategy for Executives

Executives staan steeds vaker voor uitdagingen waarbij gedrag van mensen een belangrijke rol speelt.

Of ze nu werken aan een (cultuur)transformatie of het bereiken van strategische doelen.
Om dit succesvol te doen wil je graag dat mensen dingen vaker, anders of niet meer gaan doen.

Je wilt gedrag begrijpen (Hoe verklaar ik het huidige gedrag? Wat zijn mogelijke of gewenste toekomstscenario’s?

Wat wil ik dat mensen in de toekomst doen? Hoe waarschijnlijk is het dat ze dat ook doen?)

en je wilt gedrag kunnen beïnvloeden (Welke strategieën kan ik toepassen om gedrag te versterken?) om een transformatie succesvol te laten zijn en doelen te bereiken.

In deze interactieve masterclass krijgen Executives concrete handvatten en strategieën aangereikt dit op een plezierige manier toe te passen in de werkpraktijk! Opnieuw een succesvolle samenwerking met EGN Nederland (Executives'​ Global Network). 

#executives #makingeachotherbetter #behavioralstrategy #transformation #culturechange

 

Vanaf nu ga ik het doen! Paul stapt in zijn auto en rijd terug naar kantoor. Hij draait de muziek een paar tandjes hoger en zingt vrolijk mee met de zomerse hits. Enthousiast deint ie mee met de muziek. Gelukkig corrigeert zijn Tesla zijn onoplettendheid en behoed hem voor een aanvaring met de stalen vangrail. Woeij, wat was het een opsteker zeg! Hij heeft er weer helemaal zin in. Paul komt net bij een buitengewoon inspirerend seminar vandaan. Het thema was leiderschap en ging vooral over het beïnvloeden van gedrag van medewerkers. En na deze sessie weet Paul weer precies hoe het moet. Toch? Paul denk van wel. Nog wel....

Tue, 14 June

We are proud to announce that our Managing Partner, David Polinder, completed the OBM Foundation Train the Instructor course and achieved his OBM Foundation trainer accreditation via APMG International.

Tue, 04 May

Betrokken medewerkers zijn van groot belang. Vooral als je op afstand met elkaar moet samenwerken. Zolang je deze 4 tekenen nog ziet hoef jij je nog geen zorgen te maken. Blijf dit vooral stimuleren en geniet van samenwerken met bevlogen collega's!

Mon, 19 October

Leiderschapsvaardigheden zijn nu meer dan ooit van cruciaal belang, maar hoe weet je of jouw leiderschapsstijl effectief is voor de collega’s die thuis werken? Pas daarom jouw stijl aan als je een van deze signalen ziet!Fri, 02 October

In mijn werk heb ik het voorrecht bij veel organisaties in de keuken te mogen kijken en te horen hoe directeuren, managers en leidinggevenden te maken hebben met tal van uitdagingen in de dagelijkse praktijk. Een woord wat in deze gesprekken vrijwel altijd terugkomt is toch wel het woord 'verandering'. Transities, cultuuromslag, opschalen, afschalen, uitrollen en noem er nog maar een paar die met verandering te maken hebben. Laatst las ik zelfs dat verandering de enige constante is. Gelukkig is er dan nog iets constant.

Tekst: David Polinder

Mon, 15 April

Op 13 en 14 maart aanstaande staat de wereld van de veiligheidskunde weer volop in de spotlights tijdens het NVVK-veiligheidscongres 2019. Het NVVK-congres is het grootste congres op dit vakgebied in Nederland waar honderden professionals kennis en ervaringen uitwisselen en waar de nieuwste ontwikkelingen en perspectieven gedeeld worden. Het thema van het congres is: ‘2025, Wat ga ik anders doen?’

Fri, 15 February

Duurzame inzetbaarheid krijgt terecht meer aandacht dan ooit. Positieve gedragsverandering speelt hierin een cruciale rol. Om medewerkers gezonder en vitaler te krijgen en te houden kunnen organisaties veel baat hebben bij een duidelijke identificatie en beïnvloeding van juist dat gedrag dat hieraan bijdraagt. Juist ook in de zorg is dit actueler dan ooit. Welk gedrag wil jij graag zien?

Mon, 11 February

Donderdag 31 mei was een dag vol inspiratie en ontwikkeling die ons, als partner van het Aubrey Daniels Research Institute for Behavior Analysis van de Vrije Universiteit Amsterdam, weer heeft voorzien van de meest actuele kennis en inzichten in de wetenschap van de gedragsanalyse en de toepassing daarvan voor de werkpraktijk.


Mon, 11 June

Met de ondertekening van de partnerovereenkomst is invulling gegeven aan een belangrijke ambitie van ViaFormance. Door de verbinding aan te gaan met het Aubrey Daniels Research Institute for Behavior Analysis van de Vrije Universiteit Amsterdam is ViaFormance voortaan bevoegd de post-graduate opleidingsprogramma's te verzorgen op het gebied van Organizational Behavior Management, de wetenschap van de gedragsanalyse in de context van organisaties.

Wed, 18 April

15 februari geven wij een workshop Organizational Behavior Management voor het Young Consulting Network. Het YCN is een initiatief van de Raad van OrganisatieAdviesbureaus.

Titel van de workshop: ‘Wat kan de wetenschap van gedragsverandering, de gedragsanalyse, betekenen voor de aanpak van organisatievraagstukken?


Thu, 18 January

Wat kan effectief leidinggeven nou gemeen hebben met drugs dealen?

Klinkt als een tegenstrijdigheid toch?

Thu, 08 June

Wilt u de Sales Performance verhogen?

Tue, 02 May

Pesten op het werk is voor veel organisaties een lastig probleem.

Hoe kun je dit nou structureel aanpakken? Lees het in dit artikel!

Tue, 28 March

Het vergroten van de veiligheid op de werkvloer is vaak een hele uitdaging.

Wat veroorzaakt onveilig gedrag en wat kan dit veranderen?

Thu, 23 March