CO-dagen zeer geslaagd. Vol inspiratie weer verder met ondernemen!

CO-dagen zeer geslaagd. Vol inspiratie weer verder met ondernemen!

Inmiddels liggen de CO-dagen alweer achter ons. We kunnen terugkijken op een geslaagd evenement. We hebben interessante ontmoetingen en gesprekken gehad, elkaar als ondernemers opnieuw weten te inspireren en zowel op zakelijk als persoonlijk vlak nieuwe brandstof getankt om weer vol passie verder te gaan met datgene wat we het liefste doen. Ondernemen.

Dagen zoals de CO- dagen geven je als ondernemer nieuwe kansen, inzichten en uitdagingen en vooral niet onbelangrijk; bevestiging van de toegevoegde waarde van je dienst en expertise. Naast al deze ontmoetingen bij onze stand en tijdens het buffet en de borrels waren vooral de workshops OBM die wij mochten verzorgen wat ons betreft een succes. In deze workshops gingen we in op de vraag waarom gedragsverandering binnen organisaties zo belangrijk is en wat OBM kan betekenen voor de aanpak van organisatievraagstukken. Aan de hand van praktijkcases van deelnemers hebben we valkuilen inzichtelijk gemaakt, beïnvloedingstrategieën behandeld en ontdekt welke praktische tools en handvatten OBM biedt om vraagstukken concreet aan te pakken.

De workshops werden dan ook met enthousiasme ontvangen en de deelnemers namen actief deel aan discussies, waardoor interactie gegarandeerd was. Ontzettend leuk om te doen, vooral ook door de positieve feedback van de deelnemers, zoals: "Leerzame workshop. Met simpele tools een meetbaar beter resultaat bereiken in je onderneming of organisatie. Hoe haal je meer uit je team en kun je met je team op een hoger plan komen. Zeker een aanrader!", en "Een plezierige workshop die David "levend" maakt door met elkaar na te denken over een praktijkvoorbeeld. Overigens met voldoende theoretische onderbouwing. Interactie is hierin cruciaal en dat begrijpt hij."

We willen dan ook de deelnemers danken voor hun bijdrage en feedback en hopen dat ze er in de dagelijkse praktijk profijt van zullen hebben. Met al deze nieuwe bagage gaan we bij ViaFormance weer vol energie verder om zoveel mogelijk mensen en organisaties te helpen het beste uit mensen te halen.

Bent u geïnteresseerd in wat OBM voor u en uw organisatie kan betekenen? Wij geven graag een workshop OBM bij u op locatie. Of misschien wilt u wel een workshop of lezing voor uw evenement? Neem dan contact met ons op via 0629820174 of info@viaformance.nl Kijk ook even op https://viaformance.nl/wat-is-obm/obm-workshop

 

 

Wed, 29 November