Advies & Coaching in strategie & gedragsverandering

Wat is jouw ambitie, uitdaging of vraagstuk?

Soms zijn uitdagingen of vraagstukken rondom gedrag en performance complexer dan gedacht. Dit heeft veel te maken met verschillende valkuilen en aannames over gedrag en prestaties van mensen.

Wanneer die aannames, en valkuilen weggenomen worden ontstaat er ruimte. Ruimte voor groei en ontwikkeling van mens en organisatie.

Of je nu werkt aan persoonlijke effectiviteit en leiderschap, aan een cultuur- of organisatieverandering of omdat je gewoon continu wilt verbeteren. Goed advies en begeleiding brengt jou en jouw organisatie waar je naar toe wilt;

De volgende stap!

Laten we samen ontdekken hoe we daar gaan komen.


Wat zeggen anderen?

"David Polinder is specialist én ervaringsdeskundige op het gebied van gedragsverandering binnen organisaties en in staat om het onderwerp concreet te maken. Door leidinggevenden inzicht te geven hoe organisatie doelstellingen beter en sneller te bereiken door het inzetten van Organizational Behavior Management (OBM). Hij is daarbij in staat om zich in te leven in de uitdagingen of problemen die spelen binnen organisaties. En deze aan te pakken met een aantal hands-on technieken en tools die eenvoudig ingezet kunnen worden. David's stijl typeert zich het best als 'doen wat ik uitdraag'. En dat maakt zijn workshops en programma's krachtig en doelmatig."

Mark Lindeman - Chair Executive Global Network